Hvordan bør den løsemiddelfrie lamineringsmaskinen utvikle seg?

Løsemiddelfri lamineringsmaskin utvikles i fremtiden?La oss ta en titt med produsentene av løsemiddelfrie lamineringsmaskiner nedenfor!Hvordan skal den løsemiddelfrie lamineringsmaskinen utvikle seg?
Ettersom landet har blitt strengere i kontrollen av VOC-utslipp;løsemiddelfri blanding har blitt verdsatt og kjøpt av et økende antall fleksible emballasjeselskaper på grunn av fordelene med nullutslipp av VOC;høy hastighet, lavt energiforbruk og liten mengde lim.Etter hvert som den innenlandske løsningsmiddelfrie blandingsteknologien modnes, er et økende antall trykkerier nødt til å bli med i det løsemiddelfrie blandingsteamet.
Så hvordan kan vi kontrollere løsningsmiddelfri blanding?Først av alt må vi forstå strukturen og prinsippet til det løsemiddelfrie lamineringsutstyret.

Det løsemiddelfrie lamineringsutstyret består hovedsakelig av en limblandingsenhet, en belegningsenhet og en komposittenhet.

news

Den kombinerte sammensetningen av den løsemiddelfrie lamineringsmaskinen:
To uavhengige gummitønner og varmesystem, to gummitransportmotorer, to gummitransportrør, to gummitransportventiler, et gummiblandingsrør og kontrollpanel, etc.

Prinsippet for løsemiddelfri lamineringsmaskin:
De to limtypene varmes opp for å få limet i limbøtta til å nå innstilt temperatur og gå inn i de respektive limrørene, og deretter bruker kontrollpanelet henholdsvis to motorer i henhold til limets tetthet eller volum, og passerer gjennom de respektive rørene. fra de to respektive rørene. Gummiventilen går inn i gummiblanderøret, slik at limet blandes fullstendig i gummiblanderøret.
Flyt deretter inn i doseringsvalsen til den løsemiddelfrie blandingsmaskinen.Oppvarmingsmetoden for limtilførselsventilen til kontrollpanelet til limtankblanderen og limtanken til gummiblandingsrøret inkluderer bunnvarme og omgivende oppvarming.Fordi limet kommer fra bunnen, bør bunnvarmesystemet være bunnvarmesystemet for å gjøre limtemperaturen mer jevn.
Derfor bruker de fleste utstyrsfabrikker av løsemiddelfrie lamineringsmaskiner bunnvarmesystemer.Ovennevnte er en introduksjon til fremtidig utvikling av det løsemiddelfrie lamineringsutstyret.


Innleggstid: 15. august 2021